Harvink: alles voor jouw interieur

Harvink is één van de grootste en bekendste meubelontwerpers van Nederland. Zij hebben de beschikking over een grote collectie bestaande uit banken, stoelen, tafels en fauteuils. Deze meubelstukken worden in de eigen Nederlandse fabrieken gemaakt, waar de normen op het gebied van kwaliteitseisen hoog zijn. Zo is de klant ervan verzekerd dat zij meubilair kopen dat van hoge kwaliteit is. Harvink snapt als geen ander dat meubilair met je mee moet leven, het is er niet alleen maar om mooi te zijn. Hieronder kun je meer lezen over dit merk.

De kenmerken van Harvink meubilair

De meubelen van Harvink worden gekarakteriseerd door de metalen frameconstructie die duidelijk zichtbaar is en ten grondslag ligt aan de meubelen. Hierdoor krijgt het geheel een look die altijd in de mode is. Door de goed doordachte ontwerpen van Harvink is jouw meubilair niet alleen mooi, maar tevens functioneel. Het oog wil wat, maar het allerbelangrijkste blijft toch dat een bank, stoel of fauteuil aangenaam zit.

Daarnaast houdt Harvink er rekening mee dat er in jouw huis geleefd wordt: meubelen van Harvink moeten tegen een stootje kunnen. Dankzij de slijtvaste bekleding kunnen de meubelen behoorlijk wat hebben. En knoei je onverhoopt een keertje? Geen probleem, de bekleding is afritsbaar en te reinigen. En wanneer je jouw oude hoes zat bent, rits je er gewoon een nieuwe op. Deze robuustheid en flexibiliteit karakteriseert de meubelen van Harvink.

Geschiedenis van Harvink

Al sinds 1947 is dit bedrijf actief, opgericht door Hermanus Vink. Zijn zoons Harry & Harm namen het bedrijf later over, waarna de naam Harvink werd geïntroduceerd. Zij creëerden ook de metalen frameconstructie waar de meubelstukken van deze ontwerpen nu bekend om staan. Alhoewel het bedrijf inmiddels niet meer in de handen van de familie Vink is, is Harvink desalniettemin door blijven groeien tot één van de beste meubelontwerpers van Nederland.